top of page

Al meer dan 75 jaar uw ideale partner in personenvervoer! 

logo-smitreizen.jpg

Tel: 0341-415 000

Email: info@smitreizen.nl

New Project(6).jpg

Tel: 0341-415 000 |  Email: info@smitreizen.nl | Smit Reizen is onderdeel van Gebo Tours | Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen omtrent het coronavirus

Het coronavirus heeft zich verspreid in Nederland en ook Smit Reizen merkt de gevolgen hiervan. Smit Reizen vindt het belangrijk om zowel de gezondheid van haar reizigers als die van haar medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen. 


Wij krijgen deze dagen veel vragen omtrent het coronavirus, daarom hebben wij een aantal veel gestelde vragen geformuleerd en voorzien van een antwoord. 
 

Gaat mijn geboekte dagtocht door? 
Wanneer een dagtocht niet doorgaat door, brengen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte. 

 

Moet ik mijn busreis annuleren? 
De busreis hoeft niet direct geannuleerd te worden, neem vooral de bestemming en de periode waarin u reist in ogenschouw. Busvervoer Nederland adviseert ons te beroepen op de algemene voorwaarden, ook in dit soort (uitzonderlijke) gevallen. Wanneer u kiest om uw busreis te annuleren, hanteren wij de normale algemene voorwaarden. 
 

Gaan de busreizen binnen Nederland door?
De busreizen binnen Nederland gaan indien mogelijk gewoon door. Mochten er zich wel veranderingen voordoen op dit gebied, bijvoorbeeld door vervoersbeperkingen, neem dan contact met ons op, wij zoeken met u naar een passende oplossing. 

 

Ik heb een bus gereserveerd, maar door het coronavirus ontvangt de bestemming geen gasten. 
Momenteel kan dit helaas voorkomen. U kunt ervoor kiezen om de busreis te annuleren, maar u kunt er ook voor kiezen om deze te verplaatsen naar een andere datum. Wanneer u voor het eerste kiest, hanteren wij de annuleringsvoorwaarden van Busvervoer Nederland. Bij verplaatsing van de datum van de reis,  wordt een deel van de annuleringskosten in mindering gebracht op de nieuwe busreis. 

 

Gaan de busreizen naar het buitenland door? 
Of de busreizen naar het buitenland doorgaan, hangt af van het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Wij verwijzen u graag naar de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Mocht uw bestemming een negatief reisadvies hebben, kijken we graag samen met u naar een passende oplossing. 

 

Meer informatie
Alle actuele informatie omtrent het coronavirus vindt u op deze website. Indien u telefonisch meer informatie wenst kunt u het volgende telefoonnummer bellen: 0800-1351. 

bottom of page