Al meer dan 75 jaar uw ideale partner in personenvervoer! 

logo-smitreizen.jpg

Tel: 0341-415 000

Email: info@smitreizen.nl

website-smitreizen-footer.jpg

Over Smit Reizen

 

Smit Reizen is sinds 2016 onderdeel van Gebo Tours. De locatie in Harderwijk bestaat nog steeds en wordt ten volle benut. Het kantoor van Smit Reizen is verhuisd naar Nieuwleusen.

Voor elk vervoer een passende oplossing!

Natuurlijk is het ene vervoer het andere niet. Voor een excursiereis naar het buitenland is er een andere behoefte qua type touringcar dan wanneer u een transfer binnen uw regio wil organiseren. Smit Reizen kan u een heel divers wagenpark aanbieden. Lijnbussen voor evenementenvervoer, liftbussen voor mensen in een rolstoel of mensen die slecht ter been zijn, Royal Class touringcars voor lange ritten, dubbeldekkers voor grote groepen, een VIP coach voor nét dat beetje extra luxe of de Comfort Class touringcars voor bijvoorbeeld dagtochten en schoolreisjes.

Onderhoud

Het technisch onderhoud voeren wij in onze eigen werkplaats uit in Nieuwleusen, waardoor ons wagenpark tip-top in orde is. Onze chauffeurs ondergaan met regelmaat scholing zodat zij tijdens uw reis een vakkundig gastheer/ gastvrouw kunnen zijn.

Kwaliteit

Het kiezen van het juiste vervoer voor uw groep is een verantwoordelijke taak. Daarom wilt u er zeker van zijn dat het bedrijf waar u zaken mee gaat doen met u meedenkt. Niet alleen tijdens de rit, maar ook een stukje zekerheid betreffende het onderhoud van het wagenpark, opleidingen van de chauffeurs en verzekeringen.